Morega nu vrea în “avortonul” USL

259

Parlamentarul independent, Dan Ilie Morega, a declarat la finalul săptămânii trecute că deşi ştie metoda prin care ar putea intra în PNL nu vrea să o aplice. Morega a menţionat, de asemenea, că nu îi dă prea multe şanse Uniunii Social Liberale(USL) şi nici membrilor acesteia, pe care i-a numit ,,uşlaşi”, deoarece USL-ul ar fi ,,un avorton, un copil prematur născut din Crina şi Victor”.

Vorbele lui Morega au stârnit reacţii în rândul PSD Gorj, deputatul Vasile Popeangă reacţionând virulent.

,,Dacă eu mi-aş dori neparat aş putea să revin la nivelul PNL. Merg la PC, da, sunt copreşedintele Alianţei de Centru Dreapta. Are loc fuziunea, în mai. La fuziune va prelua preşedinţia partidului cel care are cea mai mare credibilitate în teritoriu, în sondaje. Mă îndoiesc că nu l-aş bate pe Dian Popescu. Zic şi eu, într-o modestie de data asta o zic, nu cu atâta tărie. Aş crede că l-aş cam bate. Ce trebuie să îi dau raportul lui Dian Popescu cine m-a curtat şi mă curtează în continuare să iau PC-ul? El are surse sigure la Meriot, de unde ia anafură”, a prezentat Morega strategia la care ar putea apela.

Morega a criticat apoi ,,avortonul” USL dar şi înţelegerea existentă între Crin Antonescu şi Victor Ponta. ,,Ei nu au un program concret de guvernare. Ei nu au căzut de acord asupra unor probleme de natură economică, de sorginte liberală sau socialistă. Mă refer la cota unică sau cota progresivă”, a declarat Morega.

Vorbele lui Morega nu i-au picat prea bine lui Vasile Popeangă care a menţionat că fostul liberal nu mai are nicio şansă să intre în USL, după cele spuse.

A. Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here