Morega: “Lupii tineri, puşi la respect de Ponta”

426

Fostul şef al liberalilor gorjeni, Dan Morega, crede că “lupii tineri” din PSD Gorj au fost liniştiţi de actualul premier, prin anunţul făcut, luni, la Târgu-Jiu, legat de o nouă candidatură a lui Ion Călinoiu şi a lui Florin Cârciumaru. De altfel, chiar Călinoiu a declarat, ieri, că nu va avea o problemă la candidatură, faptul că are un litigiu cu ANI, doar o hotărâre judecătorească definitivă contra sa putând să-l împiedice să mai preia un mandat în fruntea judeţului. Tot Călinoiu a spus, marţi, că la întrunirea organizaţiei judeţene din 1 octombrie, actuala conducere a filialei PSD Gorj va fi reconfirmată, actuala echipă nesuferind modificări.

În ciuda celor spuse de Ion Călinoiu, Morega crede că preşedintele şi primarul municipiului ar putea da înapoi de la o nouă candidatură. Fostul deputat îşi bazează convingerea pe faptul că Victor Ponta ar fi dat asigurări legate de candidatura celor doi doar pentru a-i linişti pe “lupii tineri” din PSD, care luaseră avânt pentru funcţii.
Călinoiu susţine însă contrariul, spunând că va candida pentru un nou mandat la fel ca şi preşedintele organizaţiei Florin Cârciumaru, acesta urmând să fie reconfirmat în funcţie, pe 1 octombrie, în prezenţa premierului Ponta şi a liderului Dragnea.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here