Morega l-a ras pe Vlaicu la două luni după ce a intrat în UNPR Gorj

328

morega-074Marius Vlaicu a trecut pe locul doi în UNPR Gorj la numai două luni de zile după intrarea în partid a deputatului Dan Ilie Morega. Schimbarea sa era previzibilă, asta deoarece Morega a avut rezultate rapide din momentul în care a fost pus pe funcţie.

Astfel, Morega a făcut în două luni cam cât a făcut Vlaicu într-un an, fapt care a ajuns şi la urechile conducerii UNPR. La schimbarea lui Vlaicu au contribuit însă şi alţi factori, negativi, care au ajuns la timpanul şefilor partidului.

Deputatul Dan Ilie Morega este începând de ieri noul preşedinte al UNPR Gorj. Numirea s-a făcut în şedinţa Biroului Permanent Naţional(BPN) al UNPR, Morega luându-i locul lui Marius Vlaicu, care a primit însă funcţia de prim-vicepreşedinte. S-a schimbat şi structura Biroului Permanent Judeţean al UNPR, organizaţia acceptând două astfel de funcţii, cea a lui Dumitru Iacob şi cea a lui Vlaicu. Cel din urmă a acceptat cu resemnare schimbarea previzibilă, fostul şef al UNPR Gorj mulţumindu-se cu funcţia primită la nivelul Complexului Energetic Rovinari.

Morega a vrut şi nu a vrut funcţia

Aflat în Bucureşti, Dan Ilie Morega a confirmat numirea menţionând că îşi păstrează şi funcţia similară cu cea de vicepreşedinte de la nivel naţional. Şi în momentul în care a fost contactat telefonic a preferat să menţioneze că va avea de lucru în noua funcţie şi cam atât. De altfel a declarat de mai multe ori că nu vrea funcţia de preşedinte al UNPR Gorj, dar a dovedit că nu a dat înapoi când a fost îmbiat cu aceasta. Dan Ilie Morega este membru al UNPR doar din luna august a acestui an. Şi-a format însă în scurt timp un Birou Judeţean care îi este alături, şi şi-a plantat oamenii de încredere pe funcţii. Numirea lui Morega în funcţia de preşedinte al UNPR nu le oferă prea mult confort celor din USL-ul de la Gorj.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here