Morega, gata să-l consilieze pe noul prefect

263

Fost consilier județean, prefect și subprefect, deputat și președinte de partid, Dan Morega se declară gata să-l consilieze pe noul prefect Alin Văcaru, în cazul în care reprezentantul Guvernului în teritoriu are nevoie de așa ceva, mai ales că toți cei care l-au criticat până acum i-au reproșat că nu are experiență în administrație. Morega recunoaște că nu-l cunoaște personal pe noul prefect, dar spune că se bucură că este vorba despre un tânăr care este din zona sa, Văcaru fiind de loc din Tismana, nu departe de Padeșul natal al celui care conducea Prefectura și cu un deceniu în urmă, dar și cu două.

“Sper să aibă înțelepciunea necesară pentru o astfel de funcție și îl sfătuiesc să se consulte și cu reprezentanții unor ONG-uri, nu doar cu mama Cârciumaru și cu tata Călinoiu, pentru că aceste organizații non-guvernamentale nu fac decât să reprezinte vocea societății civile pe diferite paliere. Poate fi ajutat astfel pentru a-și eficientiza activitatea. Nu-l cunosc personal, dar îi doresc mult succes”, spune Morega, de-a lungul anilor acesta fiind destul de critic la adresa celor care au fost prefecți ai județului. Unii s-au ales chiar cu versuri prin care erau criticați, puțini fiind cei care au primit laude sau aprecieri din partea sa, Morega și Institutul de Analiză și Politici Publice fiind gata să-i sară în ajutor lui Văcaru, asta în cazul în care și noul prefect consideră că are nevoie de așa ceva.
Gelu Ionescu

2 COMENTARII

  1. Mergeti la pensie linistit dle Morega fiindca a- ti croit pana acum o societate multilateral -dezvoltata si a- ti contribuit la inaintarea spre comunism a patriei . acum lasati ne in pace si vedeti va de pensie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here