Morega contestă sancțiunea asupra celor trei organizații PSD

1007

Dan Morega, președintele IAIPP, a luat apărarea primarilor de Bolboși, Slivilești și Cătunele ale căror organizații locale PSD au fost dizolvate pentru că au fraternizat cu PNL. În opinia lui Morega, primarii în cauză au gândit bine pentru comunele lor, deoarece PSD nu va mai ajunge la guvernare.
,,Pe primari nu poți să îi sperii. Eu îi felicit pe acești primari că nu stau pe tușă. Asta deoarece ei au promis că vor rezolva problemele din comunități. Și de unde bani? Că PSD nu va mai reveni la guvernare în următorii patru ani. PSD este un partid compromis. Asta nu văd gorjenii, că ei s-au obișnuit cu răul. Trebuia să vă gândiți la aceste lucruri”, a spus Morega.
În opinia lui Morega, primarilor vizați le place situația pentru că vor o oarecare independență și chiar îi bate gândul să schimbe partidul dacă vor fi ajutați să facă asta.
Morega susține că decizia lui Mihai Weber de a aplica sancțiuni nu este bună, deoarece edilii vizați nu ar fi susținut electoratului să voteze PNL, ci pe ,,omul Iordache”, actualul senator de Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here