Morega: “Nu merg nicăieri, până în iunie nu discut de niciun fel de partid”

252

moregaNumele parlamentarului independent, Dan Ilie Morega, a fost intens vehiculat în ultimele zile, în sensul că deputatul ar urma să-i ia locul conservatorului Ilie Petrescu la PC Gorj. Morega contestă însă zvonurile şi susţine că îşi menţine declaraţia conform căreia până în vară nu va face niciun pas spre vreun partid politic.

“Nu merg nicăieri, până în iunie nu discut de nici un fel de partid. Îmi păstrez independenţa. Voi alege apoi ce este mai bine pentru gorjeni. Eu am demonstrat că nu mă interesează banii şi afacerile”, a declarat Morega. Parlamentarul susţinea însă în urmă cu ceva vreme că a fost curtat de reprezentanţi de seamă ai PC, pentru a intra în acest partid politic, dar a refuzat oferta care i s-a făcut. La acea vreme Ilie Petrescu susţinea că dacă i se va impune de la centru îl va accepta pe Morega, ca după intrarea în Alianţa de Centru Dreapta, să susţină că o intrare în partid a oricărei persoane din afară va fi stabilită împreună cu partenerul de Alianţă, Dian Popescu.

Morega face în continuare interpelări pregătind acum una care demonstrează afacerile sindicalistului Marin Condescu, firmele acestuia şi banii obţinuţi în mod ilegal. Aceasta, după finalizare va fi trimisă Ministerului Finanţelor şi primului-ministru, Emil Boc.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here