Morega: “«Ciocoii» USL din Gorj s-au îmbogăţit cu doi ciocoi PPDD”

354

Fostul parlamentar Dan Morega critică ironic dezertarea senatorului Tudor Barbu şi cea a deputatului Răzvan Rotaru de la PPDD, spre PC, asta, mai ales că fostul realizator de emisiuni la OTV a urlat în campania pentru parlamentare la Târgu-Jiu la adresa “ciocoilor” cu care s-a făcut acum coleg de USL. Morega susţine că plecarea celor doi era previzibilă mai ales că, cel puţin Barbu, ar mai râvni la un mandat şi a găsit acum posibilitatea să ajungă în ACD.

“Barbu şi Rotaru au intrat pe uşa din dos în USL”
Fostul deputat Morega crede că pe cei doi proaspeţi conservatori nu îi interesează electoratul ci “ciocoii”.
“Cred că ne amintim foarte bine cum se încorda Barbu cu toţi muşchi şi venele şi cu ochii bulbucaţi, la OTV şi la acţiunile electorale ale PPDD din Târgu-Jiu, ţipând la ciocoii USL şi dezbătând şi luptând împotriva lui Dragnea, Oprişan, Cârciumaru, Călinoiu şi Ponta. Asta, promovând partidul dreptăţii, chipurile, Partidul Poporului. Iată că «devotaţii poporului» au devenit acum ciocoi cu acte în regulă ai PC-ului, respectiv ale ACD-ului, avându-l ca partener pe faimosul senator Dian Popescu, ciocoi liberal. Săraca ţară bogată… Pleacă hoţii şi vin hoţii, oamenii au sărăcit cu toţii”, spune Morega.
În opinia fostului deputat ciocoii, acum de la ACD, în mod clar că vor dori câteva hălci de la PSD şi mai ales asta la nivelul Gorjului. “Aşa că ţinte Cărciumarule şi Călinoiule.. Ţineţi-vă dacă puteţi la pretenţiile lor, pentru că cei doi ciocoi nu au trecut la PC de dragul gorjenilor şi nici a poporului”, a completat Morega.

Senatorul PC se visa preşedinte de partid
“Barbu îşi dorea şi el să fie şef de partiduleţ, chiar şi de buzunar, de tabacheră chiar, cum a vrut şi la PPDD, dar nu a putut că nu s-a debarasat DD de Mocioi. Este execrabil cum Barbu a scos în evidenţă, «prin lupta lui» neregulile şi ilegalităţile din Gorj, umflându-şi boşogii pe scenele şi la adunările realizate de DD pe străzile din Târgu-Jiu şi pe insuliţă, în intenţia de a schimba radical opţiunile targujienii. Aici se vede adevăratul caracter al omului sau cât demult a iubit el Gorjul şi gorjenii”, mai spune, critic, fostul deputat.
Acesta a mai menţionat că PPDD-ul l-a vrut pe Barbu, renunţând la Ilie Petrescu, care ar fi fost un senator onest.
“Este regretabil că a fost înlăturat Petrescu de către PPDD la parlamentare că sunt convins că el nu ar fi dezertat. El este un om onest şi modest. De asemenea, chiar la Ion Ruşeţ la care nu poţi pune semnul egalităţii cu Barbu, acesta pierzând un al doilea mandat tot pentru promovarea făcută de PPDD”, a mai spus Morega.
“O să îi văd de acum pe cei doi ciocoi pecişti cum vor îmbunătăţi acum situaţia Gorjului. Eu oricum mă îndoiesc pentru că le mai trebuie şi experienţă”, a subliniat Morega, pomenind de oferta făcută celor doi, în urmă cu 3 respectiv 6 luni în urmă de a promova un proiect care pentru bunăstarea Gorjului, dar pe care ambii parlamentari, acum PC, l-au tratat cu indiferenţă.
“Iată că Barbu «poporului» otevist devei ciocoiul antenist al Voiculescu”, a completat Morega.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here