Moldoveancă amendată pentru şedere ilegală în Gorj

339

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Republica Moldova, a fost depistată cu şedere ilegală de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări Gorj. Tânără a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei şi este obligată să părăsească ţara până pe data de 16 mai.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Gorj au desfăşurat în data de 13 mai o acţiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, ocazie cu care au depistat cu şedere ilegală o tânără în vârstă de 24 ani, din Republica Moldova. „Persoana în cauză a intrat în ţară în baza unui permis Schengen, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Gorj au emis pe numele cetăţenei moldovene o Comunicare, prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 3 zile. Totodată, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform prevederilor O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată”, se arată într-un comunicat al Biroului pentru Imigrări Gorj.
Biroul pentru Imigrări Gorj continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here