Moisescu a finalizat negocierile cu CJAS Gorj

4

Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (AMPF) din Gorj s-a întâlnit, miercuri, cu conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj pentru a finaliza negocierea contractului de furnizare de servicii medicale în medicina primară pentru anul 2013. Moisescu nu este mulţumit de aceste negocieri, însă confirmă că ele s-au încheiat. Pentru punctele negociate se va semna un act adiţional.
Pentru negocierea contractului de furnizare de servicii medicale în medicina primară pentru anul 2013, preşedintele AMPF Gorj s-a pregătit cum se cuvine. Prima rundă de negocieri a avut loc joi, 25 aprilie 2013. S-a reuşit discutarea primelor 20 de puncte, după care s-a decis amânarea discuţiilor pentru mijlocul lunii mai. Cea de-a doua rundă de negocieri a avut loc pe data de 15 mai, când s-au şi finalizat discuţiile. „Negocierile cu preşedintele Patronatului Medicilor de Familie s-au finalizat. Ceea ce s-a stabilit în urma negocierilor se va trece într-un act adiţional”, a confirmat Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.

Moisescu: „A fost un fiasco!”
Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (AMPF) din Gorj nu este foarte mulţumit de modul cum s-au derulat discuţiile cu reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj. „Din punctul meu de vedere este un fiasco total, pentru că ei nu înţeleg că acesta este un contract bilateral între doi parteneri. Am reuşit să schimbăm doar cinci-şase puncte din 50. Cei de la CJAS se încăpăţânează să considere Casa un organ de control şi nu un partener, aşa cum ar fi normal”, declară Moisescu.

Remember!
Reamintim faptul că Judeţul Gorj a devenit un etalon în rândul medicilor de familie după ce membrii Patronatului Medicilor de Familie din judeţul nostru au reuşit să convingă conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate să modifice anumite clauze ale contractului cadru din anul 2011. După nenumărate tentative, eşuate, de a negocia contractul-cadru cu reprezentanţii CJAS Gorj, Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj a reuşit să stea la masa tratativelor cu directorul adjunct al CJAS şi să modifice câteva clauze ale contractului. Modificările aduse contractului-cadru se aplică numai medicilor care fac parte din Patronatul Medicilor de Familie din Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here