Modrea, la un pas de “ejectarea” din PNL Gorj

330

modrea (1)Viceprimarul comunei Turcineşti, Dumitru Modrea, riscă ,,ejectarea” din PNL Gorj dacă la şedinţa extraordinară de Consiliu Local, pe care o promite şeful său de partid, Dian Popescu, nu va vota conform protocolului USL, adică cot la cot cu consilierii PSD.

 

O soartă similară poate avea şi consilierul PNL care a votat la fel ca şi Modrea, făcând front comun cu pedeliştii, fapt care a atras după sine şi oprirea apei în comuna Turcineşti.

Dian Popescu nu a lăsat situaţia necontrolată la Turcineşti, după ce liberalii din Consiliul Local al comunei au demonstrat că există aici “un derapaj” faţă de protocolul semnat la nivel judeţean cu PSD. La scurt timp după şedinţa controversată de Consiliu Local, Dian Popescu anunţă astfel că se va deplasa la faţa locului pentru a discuta cu cei implicaţi, liderul PNL considerând că acolo există un război al orgoliilor. Acest conflict există însă de mult între primarul PSD, Vasile Gogălniceanu, şi viceprimarul PNL, Dumitru Modrea, ultimul fiind foarte nemulţumit că nu va putea candida pentru funcţia de primar al localităţii, stopat fiind de protocolul USL. Modrea ar putea candida însă sub sigla PDL, cu atât mai mult cu cât a demonstrat că a făcut front comun cu pedeliştii pentru îngreunarea lucrurilor în Consiliul Local.

Dian şi Rotaru, la masa tratativelor

Liderul PNL Gorj anunţă astfel joi, că, în acea zi la orele 14.30 va avea o întâlnire la Turceni atât cu consilierii PNL cât şi cu cei ai PSD, reprezentantul social-democrat al zonei fiind Marian Rotaru, primarul de la Leleşti. Dian a atras atenţia că acest conflict generat de orgolii a pus oamenii din localitate în dificultate, deoarece acum aceştia s-ar fi putut branşa la apă. “În acel consiliu s-a cerut un vot prin care primăria ar fi putut branşa oamenii la apă. (..) Doi consilieri ai PNL au votat împotrivă şi unul pentru, asta înseamnă o lipsă de unitate în interiorul PNL, dând la o parte faptul că nici nu respectă protocolul USL. Nerespectarea protocolului USL este şi vina mea şi a PSD şi a PC că nu ne întâlnim pentru a stinge aceste focare de scandal înainte de a apărea. (..)După ce vom vedea unde este adevărul, pentru că voi discuta atât cu consilierii PSD, cu cei ai PNL şi cu primarul, vom face o şedinţă, marţi, extraordinară de Consiliu Local pentru a repune pe ordinea de zi proiectul legat de branşarea la apă. Nu este posibil ca dintr-o luptă de orgolii oamenii din Turcineşti să nu mai aibă apă”, a declarat Dian Popescu.

Dian nu “ejaculează”, dar “ejectează” din PNL

Întrebat dacă îl va “ejacula” pe Modrea din PNL, dacă acesta nu se va supune deciziilor luate în urma întâlnirii de la Turcineşti, Dian Popescu a declarat amuzat că el “nu ejaculaeză” pe nimeni din partid, dar dacă va fi cazul consilierii care au votat contra protocolului USL ar putea fi “ejectaţi” din partid.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here