Mocioi a pierdut șefia PPDD Gorj în favoarea fostei șefe a OTV

230

Conducerea centrală a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) a luat decizia azi de dizolvare a Biroului Permanent Judeţean Gorj şi numirea ca preşedinte interimar a Dianei Voiculescu, prim-vicepreşedinte PP-DD, care o înlocuieşte din funcţie pe Niculina Mocioi. Măsura a venit la câteva ore după ce PP-DD a obţinut în Gorj funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, înlocuind un membru PSD, fapt considerat ilegal dar care a fost posibil printr-o înţelegere cu alianţa de dreapta PDL-PNL.
Deputatul Niculina Mocioi regretă faptul că,în opinia ei, democraţia în Gorj nu a supravieţuit decât câteva ore. „Schimbarea majorităţii într-un consiliu judeţean este un act democratic, pe care Ion Călinoiu şi colegii săi din PSD nu îl pot înţelege. Îmi doresc ca majoritatea constituită astăzi, care este în favoarea judeţului Gorj, dar şi a PP-DD, să reziste. Dacă nu, rămân cu satisfacţia că gorjenii au înţeles că o schimbare se poate produce şi în Gorj, poate nu acum, dar în mod sigur în 2016”, a spus Niculina Mocioi. După penalizarea primită de la conducerea PPDD,Mocioi ar putea trece la PDL. Consilierii județeni ai PPDD care nu vor face majoritate cu PSD vor rămâne fără sprijin politic, urmând să fie înlocuiți din funcții cu următorii din lista aleșilor partidului. Ilie Petrescu va intra astfel în CJ Gorj și va deveni vice la județ în locul Mădălinei Ciolocoi,cred consilierii PSD, mișcările de acum fiind făcute publice deja de vinerea trecută.

2 COMENTARII

  1. Era de asteptat, Niculina Mocioi a dovedit insa ca e mai dotata decat multi ,,barbati,, politicieni care poarta anumite instrumente degeaba la subtioara piciorului .

  2. Adica ciumpalacul de Dan Diaconescu si a pus amanta sefa la PP DD Gorj iar el se pupa n c.u.r cu Ponta ? Deja s au cununat ciocoii vechi cu cei noi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here