Mitescu şi Vâlceanu vor numai posturi de consilieri

357

mitescu ghVicepreşedintele PDL, Gheorghe Mitescu, va candida la alegerile locale doar pe lista de consilieri judeţeni a PDL. Mitescu a menţionat joi că nu va mai candida la parlamentare deşi când a făcut asta a scos ,,un scor onorabil”, mulţumindu-se doar cu o singură candidatură.

Şi Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj, a anunţat că va intra în lupta pentru un scaun de consilier municipal.

 

Cu sau fără sondaj de opinie, pedeliştii de la vârful organizaţiei gorjene şi-au trasat deja opţiunile pentru alegerile locale de anul viitor. Cea mai mare bătălie pare că se dă pe posturile Picture 011de consilieri. Aici bate cam toată lumea, pedeliştii fiind convinşi că lupta singulară este şi mai costisitoare şi mai riscantă. Este şi cazul lui Gheorghe Mitescu şi Dan Vâlceanu ambii anunţând, la cererea ziariştilor, că vor să candideze la locale pentru câte un post de consilier.

Au candidat la alegerile interne

Mitescu este membru al Biroului Permanent Judeţean al PDL Gorj, este vicepreşedinte ca urmare a alegerilor de anul acesta, şi ocupă funcţia de inspector şcolar adjunct la IŞJ Gorj, având susţinerea partidului. El a candidat, de asemenea, la alegerile locale pe lista de consilieri judeţeni ai PDL, ocupând acest post deja de 3 ani de zile. În apropierea alegerilor locale, Mitescu anunţă că va candida doar pe lista de consilieri a partidului, nimic mai mult. Mitescu nu ştie însă dacă numele său va figura în vreun sondaj de opinie al PDL pentru această funcţie ori pentru alta de care ar avea nevoie de sprijinul masiv al electoratului. Şi Dan Vâlceanu a candidat anul acesta şi a obţinut funcţia de secretar executiv al PDL. Numele său figurează şi în viitorul sondaj al organizaţiei privind candidatul ideal la scaunul de primar al municipiului Târgu-Jiu. Până să se stabilească dacă este sau nu candidatul ideal, Vâlceanu a anunţat joi că va candida anul viitor pentru un post de consilier municipal.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here