Miron Cosma: “Nabab mare, Condescu”

590

IMG_6335“Luceafărul Huilei”, Miron Cosma, a comentat şi el acid duminică felul în care s-a produs incidentul de la Mina Uricani, în urma căruia şi-au pierdut viaţa cinci mineri.

Cosma nu a putut astfel să nu critice activitatea unora dintre liderii de sindicat care numai nu apără muncitorii. Acesta l-a apostrofat aici, în special, pe liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie(FNME), Marin Condescu, care în opinia acestuia s-ar fi îmbogăţit de pe spinarea minerilor.

“Nabab mare Condescu. S-a îmbogăţit de pe spinarea minerilor dar şi a Companiei Naţionale a miron_cozma_59254c1afbHuilei”, a declarat Miron Cosma duminică seara în momentul în care era intervievat despre deflagraţia produsă la Mina Uricani. Cosma nu este însă pentru prima dată când face astfel de comentarii la adresa liderului FNME, cu care s-a certat în direct în timp ce atât el cât şi sindicalistul gorjean au fost invitaţi să îşi spună punctele de vedere la o emisiune a postului de televiziune Antena3. Atunci Cosma i-a spus lui Condescu un lucru similar spunându-i că a renunţat rapid de la bocancii legaţi cu sârmă pe care îi purta în momentul în care era un simplu angajat în minerit.

O părere similară a avut de nenumărate ori şi fostul aghiotant al lui Cosma, Constantin Creţan, care continuă să critice atitudinea lui Condescu.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here