Ministrul Turismului, despre voucherele de vacanță

349

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, spune că de săptămâna viitoare va începe distribuirea voucherelor de vacanţă, informează economica.net. El susţine că voucherele reprezintă un ajutor important atât pentru oameni, dar şi pentru turism, acestea putând fi folosite doar pe teritoriul României.

“Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor extrem de important atât pentru oameni, dar şi pentru turismul din România. Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a menţionat ministrul Turismului.

Potrivit legii, salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei. Acordarea voucherelor se face în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinaţie, în bugetele proprii aprobate fiecărui ordonator de credite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here