Ministrul Economiei le mulțumește salariaților din CEO

1554

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a anunțat că Sistemul Energetic Național funcționează la parametri optimi, nefiind probleme de aprovizionare în acest moment.
„În aceste momente nu există probleme, iar Sistemul Energetic Național funcționează la parametri optimi. În fiecare companie s-au luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe angajați, care fac o muncă esențială în această perioadă de criză, pentru fiecare dintre noi”, a declarat Virgil Popescu.
Totodată, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri le transmite un mesaj de mulțumire tuturor celor care fac ca Sistemul Energetic Național să funcționeze fără sincope în această perioadă de criză, implicit minerilor și energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia.
„Este o categorie de profesioniști care efectuează o muncă vitală în această perioadă. Sunt cei care lucrează pentru buna funcționare a Sistemului Energetic Național. Ei sunt cei care ne permit să avem căldură în case, energie electrică și gaze, care acum sunt esențiale pentru spitale, dar și pentru fiecare român în parte. Indiferent dacă vorbim despre sectorul de producție, transport sau distribuție, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei și al responsabilității față de comunitate. Munca lor este vitală în aceste momente și vreau să mulțumesc fiecăruia în parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc. Sunt o mulțime de eroi tăcuți în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca țara, societatea și economia să funcționeze cât de cât normal, iar noi le datorăm măcar un gând de recunoștință”, a declarat Virgil Popescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here