Ministrul Apelor şi Pădurilor, prezent la Târgu-Jiu

577

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Ana Varga, va fi prezentă astăzi în judeţul Gorj. Varga va avea o întâlnire cu autorităţile locale şi judeţene şi va vizita mai multe investiţii din judeţ.

“O vom avea ca invitat de onoare în judeţul Gorj pe doamna Lucia Ana Varga, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură. Doamna ministru va începe vizita la Gorj printr-o întâlnire de lucru cu reprezentanţii conducerii CJ Gorj, conducerea Prefecturii Gorj şi reprezentanţii deconcentratelor care aparţin direct de Ministerul Apelor şi Pădurilor, adică şeful Direcţiei Silvice şi directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA). De asemenea, la Gorj, la această întâlnire va fi prezent şi directorul Administraţiei Bazinale de Apă Jiu şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Este o întâlnire scurtă, după care doamna ministru se va deplasa în teritoriu pentru a verifica investiţiile realizate în anul 2013 sau în curs de desfăşurare din banii acestui minister. Vom avea câteva obiective importante de vizitat, este vorba despre lucrări de la Târgu-Cărbuneşti, în zona Rovinari şi în zona municipiului Târgu-Jiu”, a menţionat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinte al CJ Gorj.
Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură va participa vineri după-amiază, la Muzeul Judeţean Gorj, la dezbaterea ,,Constituţia României-Constituţia Cetăţeanului European”, întâlnire coordonată de Organizaţia Femeilor Liberale Gorj, iar acţiunea va avea participante din judeţele Vâlcea, Mehedinţi, Olt, Dolj şi Gorj, fiind aşteptată şi Vasilica Ştefania Duminică, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here