Minifotbal: Victorii pe linie pentru favorite

754

În weekend-ul recent încheiat s-au jucat meciurile etapei a 12-a din sezonul regulat al Ligii 1 Dolce Vita la minifotbal. Campioana ultimelor sezoane, Dream Team Târgu-Jiu, ocupă fotoliul de lider, urmată de ACS Victoria Târgu-Jiu și Peppy Dolce Vita. Toate cele 3 rivale la titlul de campioană au obținut victorii în această etapă. Dream Team s-a impus în duelul cu Wektra Team, păstrând avansul de un punct în fața celor de la ACS Victoria.
Wektra Team – Dream Team Tg-Jiu 2-6
Goluri: Petre Manea (min. 5) si Daniel Stana (min. 15) / Stefan Doldur (min. 7), Robert Gosa (min. 13, 25 si 35) si Cristian Barbu (min. 18 si 28)
Wektra: Ionuț Crețan (portar) – Petre Manea, Marian Mindoiu, Răducu Bușe, Gabriel Bardan, Cătălin Răducan, Adrian Lingurici, Daniel Stana, Luis Ciobotaru și Sorinel Mateiaș
Staff: Valentin Micu
Dream: Dragoș Milici (portar) – Ștefan Doldur, Cristian Barbu, Radu Dăianu, Mihai Șchiopu, Robert Goșa, Alin Țilivea, Mario Găman și Ion Al-Ioani
Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur
Peppy Dolce Vita este la 3 puncte în spatele liderului Dream Team, după victoria la limită, obținută în fața celor de la Primăria Țicleni.
Primăria Bîlteni își păstrează șansele la locul 4, după victoria spectaculoasă cu Primăria Rovinari.
Rezultate, Etapa 12, Liga 1 Dolce Vita
Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni 4-10
Primăria Țicleni – Peppy Dolce Vita 3-4
Wektra Team – Dream Team Tg-Jiu 2-6
ACS Victoria Tg-Jiu – Primăria Turburea 5-0
În Liga 2 Amatori s-au disputat meciurile etapei a 10-a din sezonul regulat. Seria 1 este condusă de campioana IPJ Gorj, care s-a impus și în jocul de duminică, împotriva celor de la Primăria Motru.
Un meci spectaculos s-a jucat între Penitenciarul Târgu-Jiu și Star Team, meci încheiat la egalitate după golul din ultimul minut marcat de cei de la Penitenciarul. Pro Team și-a consolidat locul 3 în serie după victoria din ultimul meci al etapei, contra celor de la Succes Team. Seria 2 are un nou lider provizoriu, ACS Victoria 2 reușind să treacă de Primăria Albeni pentru a egala la puncte pe Green Team. Green și Primăria Runcu joacă joi, de la ora 18:00, în derby-ul etapei. Primăria Bălești a făcut un meci fantastic contra celor de la Răzvy Team pentru a se menține pe locul 4 în serie, ultimul care duce la barajul pentru Play-off.
CSV Dragon este la 3 puncte în spatele celor de la Bălești, după victoria repurtată în fața celor de la SEBN Tg-Jiu.
Rezultate, Etapa 10, Liga 2 Amatori
Seria 1
Penitenciarul Tg-Jiu – Star Team 4-4
IPJ Gorj – Primăria Motru 4-1
Digi Team Tg-Jiu – Primăria Drăguțești 5-0
Pro Team Tg-Jiu – Succes Team Tg-Jiu 6-3
Seria 2
Primăria Albeni – ACS Victoria 2 Tg-Jiu 3-4
SEBN Tg-Jiu – CSV Dragon 0-3
Răzvy Team – Primăria Bălești 2-9
Joi, ora 18:00 Primăria Runcu – Green Team
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here