Militaru vs. Militaru la şefia sindicală

293

IMG_4113Pedelistul Constantin Severus Militaru, totodată parlamentar de Gorj, va intra iar în focurile alegerilor sindicale. Deşi a candidat şi a obţinut tot anul acesta un nou mandat la şefia PDL Motru, Militaru mai vreau să participe la o competiţie.

El va candida, la finalul acestei săptămâni, şi pentru poziţia de lider al Sindicatului Liber Cariera Roşiuţa. Militaru nu va avea concurenţă pe post fiind singurul care va concura pe această funcţie.

Alegerile la Sindicatului Liber Cariera Roşiuţa vor avea loc vineri, dar se va face mai mult o renumire a celor care conduc deja această organizaţie sindicală. Asta deoarece pentru funcţia de preşedinte va candida numai actualul ocupant al postului, adică deputatul Constantin Severus Militaru, iar pentru cea de prim-vicepreşedinte va candida numai Nelu Roşca, cel care şi conduce sindicatul pe timpul cât Militaru activează de altfel în Parlamentul României. Pentru posturile de vicepreşedinţi va candida Emanoil Liviu Cristian, deja vicepreşedinte, şi Alexandru Golea. Pentru funcţia de secretar trezorier se înregistrează ceva concurenţă, dar până joi membrii sindicatului încă se mai pot înscrie pentru funcţii. Şeful PDL Gorj senatorul Ion Ruşeţ a avut şi el o funcţie la cârma sindicatului din Jilţ, dar a renunţat la ea pentru una onorifică.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here