Milan vine cu vedetele la Severin!

381

AC Milan a anunțat, la sfârşitul săptămânii trecute, lista cu jucătorii pe care va miza în turul trei preliminar din Europa League. Primul joc al milanezilor va avea loc la Severin, unde formaţia lui Vincenzo Montella va întâlni joi, 27 iulie, Universitatea Craiova. Din lista trimisă la UEFA lipsesc jucătorii transferați de curând, Leonardo Bonucci și Lucas Biglia. Deşi este încris pentru preliminarii, atacantul Carlos Bacca nu va fi inclus în lot, cel puţin pentru partida tur, deoarece există tratative pentru un transfer la Olympique Marseille. Milanezii sunt în negocieri avansate cu Nikola Kalinic de la Fiorentina, şi mai vor să aducă un atacant de meserie, numele vizate fiind Andreea Belotti (Torino) şi Pierre Aubameyang (Dortmund). Rossonerii au înregistrat două victorii în amicale, 4-0 cu Lugano şi 4-0 cu Bayern Munchen, şi o înfrângere, 1-3 cu Dortmund.

Lotul lui AC Milan pentru turul trei preliminar
Portari: Antonio Donnarumma, Gianluigi Donnarumma, Alessandro Guarnone, Marco Storari; fundași: Ignazio Abate, Luca Antonelli, Davide Calabria, Andrea Conti, Matteo Gabbia, Gustavo Gomez, Mateo Musacchio, Gabriel Paletta, Ricardo Rodriguez, Alessio Romagnoli, Cristian Zapata; mijlocași: Giacomo Bonaventura, Hakan Calhanoglu, Giovanni Crociata, Franck Kessie, Manuel Locatelli, Juan Mauri, Riccardo Montolivo, Jose Sosa, Niccolo Zanellato; atacanți: Carlos Bacca, Fabio Borini, Patrick Cutrone, M’Baye Niang, André Silva, Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre (Suso).

Programul milanezilor în România:
Miercuri
15:00 – sosirea pe aeroportul din Craiova
16:00 – cazare la hotelul Golden House din Craiova
19:00 – conferința de presă
Joi:
08:00 – plecarea din Craiova spre Severin
10:00 – cazarea în Severin
11:30 – antrenament oficial
19:00 – plecarea de la hotel la stadion
21:00 – meciul contra Craiovei
Vineri:
00:00 – plecarea din Severin spre Craiova
04:00 – decolarea de pe aeroportul din Craiova

Au fost stabiliţi arbitrii
O brigadă din Turcia va oficia la primul joc dintre Craiova şi Milan. Site-ul UEFA a anunțat că meciul de la Severin va fi arbitrat de centralul Halis Özkahya, ajutat la cele două linii de Çem Satman și Hakan Yemisken. Centralul are 37 de ani și e pe lista FIFA din 2009, dar nu a mai condus niciodată o echipă românească. Rezervă va fi Yasar Kemal Ugurlu.
“A.C. Milan este o echipă grea pentru Universitatea Craiova, dar dacă facem o surpriză va fi senzațional pentru întreaga suflare alb-albastră. De abia aștept acest meci, pentru a vedea unde ne situăm și m-aș bucura nespus să îi eliminăm pe italieni. Voi fi prezent pe stadionul «Municipal» din Drobeta Turnu Severin. Va fi o adevărată plăcere”, a declarat o fostă glorie a Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here