Mii de cărți funciare, eliberate gratuit la Turceni

982

Orașul Turceni a fost prins în programul național de cadastru și carte funciară, iar finanțarea acestor servicii este asigurată din bani europeni. Asta înseamnă că localnicii din Turceni nu vor scoate niciun ban din buzunar.
„Primăvara vine cu vești bune în orașul nostru! Au fost emise de către OCPI Gorj 4.093 de extrase de carte funciară așteptate de către dumneavoastră de foarte mult timp, pentru zonele Turcenii de Jos, Turceni Sat, Stolojani, zona blocuri și Jilțu. Extrasul de carte funciară este vital în absolut orice operațiune în care o proprietate imobiliară intră într-o tranzacție sau folosință (vânzare, construire, regim juridic al terenului etc). Cu alte cuvinte, prin acest act se dovedește că proprietatea vă aparține pe deplin”, a anunțat primarul Cristina Cilibiu.
Pentru zonele Murgești, Gârbovu, Valea Viei și Strâmba-Jiu s-au efectuat măsurători și se lucrează în acest moment la identificarea și prelucrarea datelor. „În decursul acestui an urmează să fie emise alte câteva mii de cărți funciare”, a mai spus primarul Cilibiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here