Microbuzul achiziționat de DGASPC a ajuns la instituție

391

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a făcut demersurile necesare pentru achiziționarea unui microbuz pentru transportul beneficiarilor, precum și a unei ambulanțe. Autospeciala era funcțională încă de anul trecut, iar acum a ajuns şi microbuzul la sediul instituției. Directorul general al DGASPC, Laurențiu Diaconescu, spune că aceste achiziții nu ar fi fost posibile fără sprijinul Consiliului Județean Gorj.

Vești bune pentru beneficiarii centrelor aflate în subordinea DGASPC Gorj. Conducerea instituției le-a achiziționat un microbuz cu care se vor deplasa în excursii și tabere. „Am semnat contractul pentru achiziționarea unui microbuz de 19+1 locuri, marca Volkswagen Crafter, pentru transportul beneficiarilor în excursii și tabere. Prețul acestuia a fost 175.900 de lei fără TVA. Ca și dotări, microbuzul are aer condiționat, sistem de încălzire, ieșiri de siguranță; de asemenea, este dotat astfel încât să nu permită accidentarea, tăierea sau zgârierea pasagerilor. Este omologat RAR și are o garanție de 3 ani fără limită de kilometri și 12 ani protecție anticorozivă”, a confirmat Laurențiu Diaconescu, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.
Pe lângă microbuz, a mai fost achiziționată și o ambulanță, care deservește toate centrele de servicii din subordinea Direcției, ea fiind deja în uz încă din toamna anului trecut.

Investiții susținute de Consiliul Județean
Toate aceste investiții nu ar fi fost posibile fără implicarea Consiliului Județean Gorj, care a alocat fondurile necesare pentru achiziționarea autovehiculelor menționate. “Mulțumesc domnului președinte Cosmin Popescu, dar și Consiliului Județean pentru că anul trecut ne-a alocat fonduri suficiente pentru a ne îndeplini misiunea pe care ne-am propus-o, astfel încât serviciile sociale din subordinea DGASPC să beneficieze de facilități de recreere și educative, conform ordinelor ANPDCA și ANPH, care prevăd standardele minime de calitate”, a menționat Laurențiu Diaconescu, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. La nivelul DGASPC Gorj era nevoie atât de microbuz pentru transportul beneficiarilor, cât și de o ambulanță dotată corespunzător.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. E deja campanie electorala dar acum cu sal mărite lor sa vedem cine îl votează la alegeri ca e o scârbă generala deci nu le putem mulțumi. Dl
    Diaconescu lăsați excursiile faceți ceva cu coordonatorii de rahat și cu bani mulți ca susțineți toți imbirligatorii care au dezbinat centrul
    Suseni . Marele Noroc e
    Tataru care știe sa conducă dar sa aibă grija la vipera cu corn protejata de voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here