Medicul radiolog de la SJU a repetat examinarea pentru tânărul agresat! De data aceasta, diagnosticul a fost FRACTURĂ de piramidă nazală

1256

Tânărul de 21 de ani din Berlești, agresat duminică de un târgujian pe stradă, a demonstrat, joi, că în Spitalul “Tudor Vladimirescu” diagnosticul pentru un pacient se poate pune nu în funcție de leziunea suferită, ci după cum bate vântul. Reamintim că Alin Bălănoiu a fost diagnosticat de un medic orelist al spitalului din municipiu cu fisură de piramidă nazală, ca la raze să i se spună că la nas nu are nimic. Medicul radiolog Liviu Stănculete, de la Spitalul Tudor Vladimirescu, obligat de superiori să refacă analiza, a admis, joi, că a greșit!

Tânărul Alin Bălănoiu a cerut, ieri, conducerii SJU, în scris, o anchetă, iar repetarea radiografiei a demonstrat că acesta avea nu fisură de piramidă nazală, ci mai grav, fractură de piramidă nazală. Medicul radiolog nu a avut explicații, joi, pentru eroarea de diagnostic pusă inițial pacientului, care a primit, în sfârșit, certificat medico-legal pentru 13-15 zile de îngrijiri medicale. “Dacă Gorjeanul nu scria de cazul meu și dacă directorul Gigel Capotă nu îmi dădea dreptate și nu impunea repetarea radiografiei eu nu aveam cum să demonstrez că am fost victima acelei agresiuni grave. Sunt un exemplu că diagnosticul într-o unitate medicală de la Târgu-Jiu se poate pune și după ochii pacientului ori, de ce nu, după buzunar și nu ar fi corect. Medicul radiolog Stănculete Liviu, care a greșit diagnosticul în cazul meu, nu are o scuză decât că probabil a crezut că eu, la 21 de ani, pot fi mințit sau ignorat. Voi continua să îmi cer dreptatea în raport cu cel care mi-a tras un pumn, din senin, în timp ce mă aflam pe un spațiu public”, a declarat Alin Bălănoiu.Reamintim că, Alin Remus Bălănoiu, de loc din Berlești, în vârstă de 21 de ani, lucrează ca ospătar la evenimente organizate de anumite restaurante din Târgu-Jiu. Susține că nu este o persoană conflictuală și nu avea nicio legătură cu cel care, în după-amiaza zilei de 2 septembrie 2018, l-a lovit, din senin, pe stradă, pe motivul absurd că tânărul s-ar fi uitat urât la acesta. Agresorul este Geanovu Ion Gigi în vârstă de 19 ani.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here