Medicii de familie vor bonus de fidelizare

320

Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj militează pentru acordarea unui bonus de fidelizare acordat medicilor de familie pentru întărirea relaţiei medic – pacient. Valoarea acestui bonus ar fi de 1 euro pentru fiecare pacient rămas pe lista medicului la final de an.

Preşedintele APMF Gorj consideră că cea mai bună modalitate de plată a medicilor ar fi ca pentru servicii să primească 93% şi 7% capitaţia. „Acum este 50% servicii şi 50% capitaţia. Cel mai bine ar fi să fie 93% pentru servicii şi 7% capitaţie”, confirmă Mihai Moisescu.
În opinia preşedintelui Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, ar fi bine ca medicii de familie să primească un bonus de fidelizare pentru pacienţii rămaşi pe listă. Astfel, relaţia medic-pacient s-ar consolida, după cum susţine Moisescu. „Propun să se acorde un bonus de fidelizare pentru apropierea medicului de familie de pacienţii săi. Astfel, dacă din 300 de pacienţi, la sfârşit de an i-ar rămâne pe listă 100, să primească acel bonus care ar fi de 1 euro pentru fiecare pacient rămas pe lista sa”, menţionează Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here