Mașină lovită de tren în timp ce traversa calea ferată

427

Un bărbat de 37 de ani, din Bumbești-Jiu, a scăpat miraculos cu viață, ieri dimineață, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren. Accidentul a avut loc în zona Valea Sadului. Polițiștii au stabilit că șoferul, în timp ce conducea un autoturism, de la Bumbești-Jiu, către Târgu-Jiu, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, nu s-a asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu trenul personal Craiova – Petroșani.
”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, care a efectuat cercetarea la fața locului, constatând că un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 2A Bumbești-Jiu, către Târgu-Jiu, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, în zona Valea Sadului, nu s-a asigurat corespunzător, nu a oprit şi a continuat deplasarea intrând în coliziune cu trenul personal Craiova – Petroșani. În urma evenimentului bărbatul a suferit leziuni şi a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
La fata locului s-au deplasat și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, însă nu a fost nevoie de descarcerarea conducătorului auto. ”La ora 06.20 am fost anunțați de un accident feroviar. Ajunși la fața locului am constatat că proprietarul autoturismului se afla lângă acesta, nu era încarcerat”, a precizat Cosmin Vlădoiu, din cadrul ISU Gorj. Localnicii susțin că este necesară montarea unei bariere în zonă. ”Sunt copii, noi stăm de la revoluție aici. Numai accidente, morți și nicio barieră nu se poate pune aici”, a spus o femeie din localitate. Victima a fost transportată la spital, suferind un traumatism cranio-facial.
După ce va primi îngrijiri medicale, șoferul va fi nevoit să le dea explicații polițiștilor, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here