Marina a semnat cu Universitatea Cluj: ,,Le mulţumesc celor din Târgu-Jiu”

1185

S-a oficializat transferul Marinei Dumanska. Fosta portăriţă de la CSM Târgu-Jiu a semnat un contract pe un an cu Universitatea Cluj, echipă de primă ligă. La numai 20 de ani, jucătoarea din Ucraina era titulară incontestabilă în poarta trupei pregătite de Liviu Andrieş, iar evoluţiile sale bune au propulsat-o în atenţia cluburilor mai mari. De altfel, după meciul din Cupa României cu CS Universitatea Craiova, Marina a declarat că vrea să îmbrace tricoul naţionalei României, pentru care joacă deja sora sa, Iulia.,,Marina Dumanska, sora mai mică a Iuliei Dumanska, cea care a apărat cu mândrie poarta naţionalei României este noul portar al echipei noastre! A avut evoluţii încântătoare pentru CSM Târgu-Jiu, dând dovadă de mult curaj şi împotriva echipelor de pe prima scenă a handbalului românesc. Marina a plecat din Ucraina la vârsta de 14 ani pentru a-şi urma visul, acela ca într-o bună zi să ajungă o handbalistă de succes. Acum, visul ei este să o depăşească pe sora ei mai mare”, a transmis clubul clujean.
Marina Dumanska a fost împrumutată de CSM Târgu-Jiu de la Marta Baia Mare. Handbalista a ţinut să le mulţumească şi oficialilor de la clubul gorjean pentru transferul în Ardeal.
,,Îmi doresc să contribui la performanţele noii mele echipe şi sper ca această schimbare să fie una benefică carierei mele. Vreau să mulţumesc celor de la Târgu-Jiu pentru că au avut încredere în mine şi sunt nerăbdătoare să joc în Liga Florilor alături de noile mele colege!”, a declarat portăriţa.Universitatea Cluj s-a chinuit în sezonul trecut în Liga Florilor, reuşind doar două succese până la întreruperea campionatului.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here