Maricica Moţa, de partea minoritarelor

179

conferinta anes (1)Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse a prezentat vineri, la Prefectura Gorj, strategia pe următorii ani în ceea ce priveşte egalitatea între femei şi bărbaţi.

Pentru a susţine şedinţa cu pricina, la Gorj a venit chiar Maricica Moţa, preşedinta Agenţiei Naţionale.

Cu această ocazie au fost prezentate şi schimbările legislative care au intervenit de curând şi care au provocat modificări în componenţa comisiei judeţene pentru egalitate de şanse.
De asemenea, s-a prezentat şi proiectul „Împuternicirea femeilor aparţinând minorităţilor etnice în structurile sindicale”.
La şedinţa de lucru a Comisiei Judeţene pentru Egalitate de Şanse între femei şi bărbaţi (COJES) Gorj au participat şi directorii instituţiilor partenere şi deconcentrate, reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale dar şi ai celor nonguvernamentale. Evenimentul, care a avut loc în Sala Maură a Palatului Administrativ a durat câteva ore, timp în care toate problemele au fost discutate punctual.
Maricica Moţa a ţinut să precizeze că aşteaptă colaborare din partea tuturor instituţiilor, cele din judeţul nostru părându-i-se ceva mai puţin hotărâte să se implice.
Aşa se face că aceasta i-a mustrat pe directorii deconcentratelor care au fost prezenţi, cerându-le să îşi dea mai mult interes pentru realizarea şi participarea la programe care să vină în ajutorul femeilor.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here