Manu nu a înţeles mesajul lui Călinoiu: A făcut şedinţă cu şefii de secţii din SJU şi a stabilit alte întâlniri

385

În stilul caracteristic, managerul Spitalului Judeţean Nicoleta Manu întinde coarda, sperând într-o reabilitare a sa în ochii preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Ca şi cum scandalul din ultimele zile nu ar fi avut loc, Manu a întrunit ieri după-amiază, în şedinţă, medicii şefi de secţii din SJU Târgu-Jiu pentru o întâlnire de lucru, întrevedere care nu a avut loc de când este aceasta manager privat. O întâlnire de acest fel a fost programată iniţial pentru vineri, dar cum prietenele din comisia de anchetă a lui Manu şi-au prelungit verificarea încă o zi la SJU, şefa spitalului a renunţat la şedinţa tehnică pe care a organizat-o luni cu şefii de secţii.

Manu speră să mai conducă SJU Târgu-Jiu, în ciuda faptului că Ion Călinoiu a descalificat-o transmiţându-i personal şi public să-şi facă bagajele şi să plece din funcţia din fruntea unităţii medicale. Chiar dacă Tetraedru Medical Consulting nu are pe ţeavă alt înlocuitor pentru Manu, conducerea judeţului era gata să lase un director interimar la spital până când apele cu Tetraedru s-ar fi limpezit, deşi sunt certitudini că după auditul CJ Gorj, managementul privat va fi radiat din spitalul din municipiu.
Şi astfel, jucând teatru la scenă deschisă, ieri după amiază Manu s-a întâlnit surâzătoare tocmai cu şefii de secţii care joi în şedinţa Colegiului Medicilor Gorj au desfiinţat managerul privat şi pe ocupanta postului de director la SJU. Organizând o întâlnire care ar fi trebuit să fie o obişnuinţă pentru Manu, în noua funcţie, ea ocupându-se exclusiv să ducă lupte pentru supremaţie la Laboratorul SJU, managerul le-a vorbit doctorilor în şedinţă de noua organigramă, de greutăţi şi de reduceri de gărzi şi paturi din spital.

Doctorii, rigizi
Atmosfera a fost una de înmormântare, medicii acceptând cu greu să o mai vadă pe Manu în funcţie, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Mulţi au declarat că prin şedinţa în cauză Manu a părut că le-a râs în faţă, demonstrându-le că în ciuda ploilor căzute asupra ei, a rămas în picioare, uscată.
De altfel, pentru a demonstra că viitorul la SJU pentru ea sună, în continuare bine, Manu a trasat şi alte întâlniri “de lucru” ca cea organizată ieri.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here