Manta se doreşte vice la PNL Gorj, deşi nu mai e membru de partid

363

mantaFostul deputat Pantelimon Manta este interesat de o candidatură la funcţia de vicepreşedinte al filialei conduse până de curând de către Dan Morega, posibila lui intrare în cursa electorală având loc în contextul în care acesta a fost exclus din partid. Manta spune că nu are nicio hârtie definitivă în acest sens, şeful PNL Târgu Jiu, Dian Popescu, susţinând însă că există o asemenea decizie.

Liderul liberalilor din municipiu afirmă că Manta nu poate candida la nicio funcţie de conducere atâta timp cât nu are calitatea de membru, decizia de excludere a acestuia fiind luată anul trecut pe motiv de neplată a cotizaţiei.

Dian Popescu a afirmat în mai multe rânduri că fostul deputat şi-a pierdut calitatea de membru de partid, el declarând că, acum, şi contestaţia la decizia respectivă, formulată de Manta, ar fi fost respinsă la Bucureşti.

Pantelimon Manta susţine că el nu ştie nimic şi crede că are dreptul să candideze, replica sa la adresa lui Popescu fiind una destul de dură. “În numele cui vorbeşte el? Cred că vrea să se bage singur în seamă! Putea să-mi dea un telefon şi să clarificăm lucrurile. N-am spus că am pretenţia să candidez la preşedinţie, aşa cum face el. E penibil prin aceste precizări pe care le face fără vreun rost”, spune Manta revoltat.

Tensiunile respective sunt înregistrate înaintea sosirii la Târgu Jiu a liderului interimar al filialei, deputatul de Dolj Ionuţ Stroe, cel care va trebui să se ocupe de organizarea alegerilor după plecarea lui Dan Morega din partid.

Liberalii ar urma să afle azi şi lista cu componenţa Biroului Interimar, cel din care ar urma să nu mai facă parte consilierul judeţean Valerică Barbulea, unul dintre apropiaţii deputatului Morega. Barbulea spune că, la vârsta lui, în lipsa lui Morega, nu mai este interesat de nicio funcţie în partid.

“Domnul preşedinte zicea să facem ceva pentru filială şi de aia mă implicam, dar, acum, în lipsa dumnealui, mai lăsăm şi pe alţii să se afirme şi să vedem ce pot să facă.

Oricum, experienţa şi priceperea domnului Morega n-o vor avea ei prea curând, iar asta cred că se va vedea şi în mersul organizaţiei”, spune Barbulea.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here