Manageriat nou la echipa de baschet!

512

Negocierile purtate de asociații clubului ACS Energia Târgu Jiu cu noii parteneri greci s-au încheiat materializându-se printr-un acord semnat pentru următorii cinci ani.
„Asociaţia Clubul Sportiv Energia Târgu-Jiu a încheiat cu societatea KSK Pharma Helenique SRL, reprezentată prin dl. Krokos Nicolaos, administrator şi asociat unic, un contract pentru preluarea managementului echipei de baschet Energia Târgu-Jiu pentru o perioadă de cinci ani. Această colaborare, parafată în prezenţa reprezentanţilor membrilor asociaţi, consfinţeşte o îmbinare a intereselor părţilor, respectiv perpetuarea fenomenului baschetbalistic la cel mai înalt nivel de preformanţă pentru iubitorii fenomenului din municipiu şi promovarea imaginii investitorului prin intermediul fenomenului social pe care-l reprezintă sportul. După finalizarea procedurilor administrative şi după Sărbătorile Pascale, va avea loc o conferinţă de presă, în cadrul căreia se vor formula răspunsuri la toate întrebările ce vizează perspectiva de viitor a acestui proiect”, se arată în comunicatul de presă postat pe propriul site de ACS Energia Târgu Jiu.
Ulterior, pe site-ul clubului târgujian a apărut o completare prin care fanilor echipei de baschet li se aduce la cunoștință faptul că parteneriatul ar putea fi prelungit cu încă doi ani. De asemenea, noul sponsor principal al a fost anunțat ca fiind CollAzen, o companie care produce și comercializeză produse nutritive și cosmetice, foarte probabil una dintre firmele cu care societatea care acum deține manageriatul clubului și care desfășoară o activitate în același domeniu, cel farmaceutic, are o relație strânsă.
În ciuda acestei vești bune pentru sportul gorjean, în general, și pentru baschet, în special, misterul asupra acestei preluări a managementului clubului pentru următorii cinci ani planează în continuare, multe întrebări rămânând fără răspuns. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu echipa de handbal, cine vor fi cei care vor conduce efectiv clubul și care vor fi noile obiective.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here