Maioreanu nu s-a hotărât dacă va candida la Parlamentare

269

Vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, care este şi consilier judeţean, a declarat, marţi, 25 august 2015, că încă nu a luat o decizie în privinţa unei candidaturi la alegerile Parlamentare. Acesta spune că prioritare sunt alegerile locale din 2016, unde are atât un obiectiv personal, cât şi unul de ordin general, respectiv câştigarea de către PSD a acestor alegeri.

Andrei Maioreanu infirmă zvonurile cum că el ar fi unul dintre candidaţii PSD Gorj la următoarele alegeri parlamentare, dar nu exclude o eventuală candidatură. El a declarat că este prea devreme pentru a aborda acest subiect, cu toate că mai mulţi colegi de partid au confirmat că îndeplineşte condiţiile pentru a candida. „Deja am demarat pregătirea alegerilor locale din 2016. Am şi acolo un obiectiv de ordin personal şi unul de ordin general, care vizează câştigarea alegerilor locale. Abia după alegerile locale, când vom vedea ce rezultate avem pe Gorj şi pe ţară, ne vom gândi şi la alegerile parlamentare”, a menţionat vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu.

Maioreanu: „Este un subiect interesant”
Andrei Maioreanu a lăsat „în coadă de peşte” răspunsul pe care-l aşteptau jurnaliştii privind candidatura sa la Parlamentare. Cu toate acestea, a recunoscut că subiectul îl interesează: „Când voi lua o hotărâre privind o eventuală candidatură a mea am să vă transmit. Este un subiect de care sunt interesat, colegii de la vârful organizaţiei judeţene au transmis mesaje în spaţiul public că aş îndeplini absolut toate criteriile, din punct de vedere profesional şi politic, pentru o eventuală participare în competiţia internă, dar să discutăm acum, înaintea alegerilor locale, este mult prea devreme, pentru că sunt foarte multe etape, care angajează, în primul rând, un rezultat la alegerile locale din 2016”. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Andrei Maioreanu ar putea primi girul PSD să candideze pe un post de deputat, la alegerile din 2016. Cu toate acestea, Maioreanu spune că principalul lui obiectiv îl constituie obținerea a încă un mandat de consilier judeţean, anul viitor.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Ce hotarare poti lua tu mai tzaranistule ? Tu esti tzaranist infiltrat de PNTCD sub acoperire in PSD .Cine te intreaba pe tine sau i ti cere parerea ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here