Locul 2 la triunghiularul de la Turda

210

Echipa de handbal a Energiei a avut două meciuri de verificare în weekend, trupa lui Bozo Rudic fiind invitată la un triunghiular la Turda.
Deși pe lângă Energia și echipa gazdă la turneul de la Turda ar fi trebuit să mai participe și Minaur Baia Mare, dar echipa campioană a declinat invitația. CSU Suceava a fost apoi echipa care a fost inclusă pe afișul turneului, dar și aceștia au renunțat în ultimul moment, iar organizatorii au fost nevoiți să caute repede un alt club care să joace două meciuri la Turda. Cei de la Universitatea Cluj, care acum evoluează în al doilea eșalon, au acceptat propunerea, iar turneul s-a desfășurat în trei, fără a fi nevoie să se transforme într-o dublă întâlnire între Energia și Potaissa, așa cum s-ar fi întâmplat dacă gazdele nu ar fi rezolvat problema ivită.
În primul meci al triunghiularului, Energia a pierdut cu scorul de 31-26 (16-14) în fața gazdelor, Potaissa desprinzându-se decisiv în debutul părții secunde a meciului. Echipa gorjeană a câștigat apoi lejer meciul al doilea, cel disputat în compania “șepcilor roșii”, trupa lui Bozo Rudic câștigând cu 33-15 în fața celor de la Univeristatea Cluj. Cu un succes în fața divizionarei secunde s-a încheiat și partida jucată de Potaissa, echipa lui Horațiu Gal impunându-se cu 34-30. Gazdele au câștigat astfel triunghiularul, cu două victorii din tot atâtea meciuri, în vreme ce Energia a terminat pe locul secund, cu o victorie și o înfrângere.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here