Locatarii blocului de la Piața Centrală cer legitimații în parcarea cu plată, contra cost

787

Asociația de Proprietari nr.108 din Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși nr.16, a depus, luni, la primăria municipiului o adresă prin care solicită 23 de legitimații de parcare în zona Piața Centrală. În adresa care conține numele solicitanților și numerele mașinilor lor se menționează că respectivii doresc să achite taxa de parcare de reședință pentru locul ocupat în fața blocului, loc în care s-a realizat o parcare cu plată.

În acest sens există o hotărâre de CL Târgu-Jiu dată în luna iulie 2018 care prevede că locatarii blocului amintit au în parcarea de reședință 23 de locuri.
Autoritățile municipale ignoră însă acest document, de când parcarea blocului a fost transformată în una cu plată, aici fiind instalată și o barieră.
Locurile repartizate pe Digul Jiului pentru locatarii respectivi, ca alternativă la ocuparea abuzivă a parcării lor de la bloc, nu sunt vacante, chiar dacă o parte dintre proprietari au vrut să-și parcheze acolo măcar a doua mașină, ori cea de serviciu.
Situația este ignorată deoarece locatarii intenționează să protesteze, blocând intrarea în parcare, mai precis proprietarii anunță că, dacă nu primesc legitimațiile, își vor parca autoturismele în fața barierei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here