Liviu Andrei are un nou şef

282

Subprefectul capitalei, Liviu Andrei, nu se mai află sub comanda unei femei. Asta după ce Guvernul a decis să o retragă, recent, pe Georgeta Gavrilă din postul de prefect al municipiului Bucureşti şi să îl numească în acest post pe Paul Nicolae Petrovan. Georgeta Gavrilă nu este membru al vreunui partid politic, dar beneficiază de sprijinul PNL.

Ea a fost numită prefect în Bucureşti în mai 2012, imediat după instalarea Guvernului USL, după ce anterior, din 2005, lucrase ca secretar general al Ministerului Apărării. Schimbarea prefectului capitalei pare să nu clatine scaunul lui Liviu Andrei, care deşi ofertat de Forţa Civică Gorj pentru a fi candidatul acestui partid la alegerile parţiale, pentru Colegiul 2 de Senat, a refuzat asta pe motivul serviciului din Bucureşti. Andrei este conştient că revenirea în politică semnifică şi despărţirea de postul de subprefect ce i-a fost pus la dispoziţie de PSD.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Paul Nicolae Petrovan este procuror de meserie, poate il ancheteaza in particular si pe Andrei, pentru săvârșirea infracțiunilor concurente de: asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, instigare la fals intelectual, instigare la uz de fals, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor! Andrei stie el de ce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here