Lili Andrițoiu, inspector școlar pe Resurse Umane, internată în spital urmare a unui AVC!

7515

Inspectorul de Resurse Umane, Lili Andrițoiu, a făcut un atac vascular cerebral, spun reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Gorj. Andrițoiu ocupa din 2006 acest post cheie în IȘJ pe care nu-l va mai deține însă în continuarea mandatului actualului inspector școlar general.

Maria Cochină confirmă internarea inspectoarei în spital, spunând că așa a fost informată la rândul ei de o colegă apropiată de Andrițoiu, că aceasta ar fi făcut un AVC, fiind spitalizată la acest moment. De altfel, IȘJ a eliberat acte doveditoare din instituție, necesare la internarea pacientei, soțului acesteia.

Inspectorul general Cochină susțină că nu cunoaște motivele care au putut afectat starea de sănătate a inspectoarei Andrițoiu, subliniind însă că potențiala schimbare nu este, cu siguranță, unul dintre acestea. Cochină spune că Andrițoiu este profesor titular la un liceu din Târgu-Jiu, iar plecarea din inspectorat nu putea să-i creeze probleme de ordin profesional, aceasta fiind detașată la IȘJ și astfel, putând reveni pe postul de la unitatea de învățământ.

IȘJ Gorj va avea o nouă echipă de inspectori școlari de săptămâna viitoare, două dintre inspectoare demisionând deja din funcții și revenind la catedră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here