Liga a 3-a, final de sezon regulat

281

Cortina a căzut și peste sezonul regulat din Liga a 3-a, seria a IV-a, echipele gorjene terminând diferit această parte a campionatului.
Pandurii II s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Giarmata, cele trei puncte câștigate urmând a conta și pentru faza play-off în care va continua competiția. Dodoi a deschis scorul pentru gorjeni în minutul 4, iar Oiță a stabilit scorul pauzei în minutul 34. Gazdele au punctat prin Dancia în minutul 53, dar Pandurii II a mai punctat o dată prin Hemidi în ultimul minut de joc.

Știința Turceni a încheiat sezonul regulat cu o remiză pe teren propriu, echipa lui Viorel Cojocaru egalând în minutul 57 prin Butoi după ce Vulturii Lugoj luaseră avantaj pe tabelă în prima repriză după golul marcat de Stoica în minutul 37.
Singura echipă gorjeană care nu a luat nimic în această rundă este Jiul Rovinari, care a pierdut chiar la Rovinari în fața celor de la Muncitorul. Fara a deschis scorul pentru reșițeni în minutul 20 la o greșeală a rovinărenilor, iar scorul a rămas nemodificat până la final. Problemele Jiului sunt mai mari decât acest eșec, care adâncește criza de la Rovinari, echipă care a fost penalizată cu 18 puncte de comisiile federației pentru datorii la foștii jucători. Jiul a terminat cu 9 puncte sezonul regulat după ce i-au fost luate cele 18 puncte de penalizare, dar nu se știe exact cu ce zestre va intra în play-out.
Cristi Constantinescu

Rezultatele etapei a XXII-a:
Millenium Giarmata – Pandurii II Târgu Jiu 1-3
FC Hunedoara – FCM Reșița 5-0
Nouva Mama Mia – FC Caransebeș 0-0
Știința Turceni – Vulturii Lugoj 1-1
Jiul Rovinari – Muncitorul Reșița 0-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here