Liderul UNPR Gorj, delegat la CEx-ul partidului de la Iași! Nou prim-președinte la organizația județeană

383

Ședința Comitetului Național Executiv UNPR, care a avut loc la Iași pe 29 septembrie, s-a bucurat și de prezența lui Sorin Lăcătușu, președintele UNPR Gorj. La eveniment au fost prezenți de altfel peste 500 de membri ai partidului și peste 40 de delegați din țară. Ședința a fost prezidată de către Gabriel Oprea-președintele fondator, Ion Răducanu-președintele UNPR, Nuțu Fonta-secretarul general UNPR, Gheorghe Emacu-președintele Consiliului Național UNPR și Mircea Manolache- președintele UNPR Iași.

Potrivit lui Lăcătușu, întâlnirea a fost un bun prilej pentru a discuta direcția spre care se îndreaptă partidul, dar și pentru a stabili calendarul evenimentelor viitoare. În cadrul sedinței, dl Mircea Manolache a fost numit vicepreședinte la nivel național. Președintele fondator, Gabriel Oprea, a anunțat, aici, faptul că UNPR va merge singur la alegerile europarlamentare, deși nu este exclusă varianta unei alianțe electorale. El a subliniat necesitatea finalizării litigiului dintre UNPR şi Partidul Mişcarea Populară, dar şi demararea unor acţiuni pentru readucerea în partid a foştilor membri. Comitetul Național Executiv al UNPR a făcut apel la toate forțele politice și la reprezentanții societății civile responsabile să se așeze la masa tratativelor și reconcilierii, și prin consens național, să definească obiectivele principale ale dezvoltării și guvernării României ca stat membru al Uniunii Europene și al NATO pentru a elabora un “Cod al intereselor României și al românilor” pentru prosperitatea și bunăstarea cetățenilor acestei națiuni.

Demisie, urmată de o nouă numire
La întoarcerea de la această întâlnire, Sorin Lăcătușu a comunicat conducerii UNPR Gorj cele petrecute. Cu această ocazie, s-a luat act de demisia din funcția de prim-vicepreședinte al UNPR Gorj, consilierul municipal Cristi Iorga, acesta fiind înlocuit cu consilierul UNPR Turceni, Ion Boboc.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here