Liderii PSD Gorj cheamă gorjenii la mitingul de la Târgu-Jiu

302

În cadrul unei conferințe de presă, organizată ieri, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a făcut un apel la cetăţenii județului să participe, cu mic cu mare, joi, la mitingul organizat de formaţiunea politică, protest care să se constituie într-un semnal de alarmă tras la adresa guvernanţilor în ceea ce priveşte soarta celei mai importante ramuri economice a judeţului, Complexul Energetic Oltenia. Și Ion Călinoiu a făcut un apel similar, în timp ce Cârciumaru a precizat că PSD Gorj rămâne consecvent ideii de păstrare a sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Târgu-Jiu. La miting nu va veni și deputatul Victor Ponta care îi susține însă pe organizatori în demersul lor.

Social-democrații nu sunt convinși că AGA CEO va ține cont de promisiunea Directoratului în legătură cu renunțarea la mutarea sediului companiei la București. Din acest motiv, pesediștii nu renunță la mitingul de joi de la Târgu-Jiu. “Fac apel către toţi cetăţenii din municipiul Târgu-Jiu, cât şi din judeţul Gorj ca joi, la ora 17.00, în Piaţa Prefecturii, să fie alături de noi la organizarea unui miting de amploare şi să tragem un semnal de alarmă pentru actualul guvern, pentru parlamentari, pentru ministrul Energiei că nu ne este indiferentă decizia de a muta sediul CEO la Bucureşti, că nu ne este indiferentă activitatea pe care o desfăşoară complexul, pentru că, până la urmă, CEO nu reprezintă numai populaţia din judeţul Gorj, ci reprezintă un sistem energetic pe cărbune”, a declarat Florin Cârciumaru. “Cei care au luat decizia de a muta sediul la Bucureşti şi-au dat seama că nu este chiar cea mai bună decizie pe care au luat-o, au revenit, dar noi trebuie să mergem mai departe, să tragem un semnal de alarmă şi mai puternic pentru că este vorba de activitatea din sistem per ansamblu, este vorba de o regiune care va fi afectată dacă acest complex nu este organizat bine şi nu funcţionează bine în continuare”, a mai completat liderul PSD Gorj.
Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a precizat că fostul premier Victor Ponta nu va fi prezent la mitingul de joi. “Eu am discutat personal cu domnul Victor Ponta şi a spus foarte clar: «Am susţinut, susţin în continuare, nu cred că e cazul să vin la miting, să dau o conotaţie politică sau o interpretare de radicalizare a pretenţiilor mele de a fi prim-ministru în continuare» A spus, vă citez: «Vă ajut în tot ce trebuie să faceţi şi trebuie să salvăm Gorjul»”, a afirmat Călinoiu.
Mitingul organizat de PSD Gorj va avea loc joi, 24 februarie, de la ora 17.00, în Piaţa Prefecturii din Gorj, organizatorii aşteptând participarea a 10.000 de persoane.
A.Stoica

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here