Liderii de sindicat de la Edilitara refuză cererea primarului Romanescu!

253

Comunicat de presă:

In urma celor afirmate de d.nul Primar Marcel Romanescu, in dimineata zilei de 23-12-2018, referitor la vizita dumnealui in cimitirul municipal, ii putem spune urmatoarele :
Subsemnatii Popescu Constantin – presedinte si Oprita Nicolae – secretar general ne-am deplasat in cimitirul municipal din Tg-Jiu , la controlul dansului si il anunt ca nu imi dau demisia nici eu si nimeni din conducerea Edilitara Public SA Tg-Jiu. Ati denigrat destul membrii de sindica, angajati ai societatii, ne umiliti si credem in continuare ca va faceti campanie electorala pe spinarea noastra, iar daca studiati Legea 62 /2011, observati ca art 2,alin 1, prevede: „ Organizatiile sindicale sunt independente fata de autoritatile publice, de partidele politice si de organizatile patronale.
Avem impresia ca S.L.S.C.U.P Gorj a ajuns tinta domnului primar care cauta nod in papura salariatilor si pot sa va anunt domnule primar ca mi-am facut timp sa ma deplasez dupa cum vedeti si sa pot dezmintii cele spuse de dumneavoastra prin aplicare de imagini postate la o ora dupa ce ati plecat imagini facute preferential de dumneavoastra.
Noi trebuie sa gasim solutii pentru cetateni, nu sa ne scoatem ochii unii la altii:
Domnule Primar: Ati zis ca nu a facut nimic D.nul Carciumaru. Bun. Nu a cumparat utilaje pentru Edilitara, dar dumneavoastra cate tractoare sau alte utilaje ati cumparat intr-un an pentru noi? Parcul auto al Edilitara. cunoasteti unde este ? Sunt sigur ca nu stiti.
Salariatii Edilitara au degajat zapada de pe aleile principale si in prezent lucreaza la celelalte alei. Va facem cunoscut ca suprafata cimitirului municipal este de aprox 100.000 mp , iar dupa ce am relatat in comunicatul anterior, zapada a avut un grad de umiditate ridicat si a fost cantitate mare.
Nu putem sa degajam aleile dintre morminte si sa aruncam zapada pe acestea.
Mentionam ca deszapezirea in cimitir se face manual ,nefiind loc pentru introducerea utilajelor.
Va fac cunoscut ca eu nu imi fac programul dupa cerintele dumneavoastra si va anunt ca nu e sanatos acest sabotaj pe care dumneavoastra il faceti cu alti alaturati ai dumneavoastra fata de salariatii Edilitara.
Lasati-ne sa ne facem treaba cum stim , sa ajutam populatia cum am facut-o si pana acum , iar populatia poate sa urmareasca postarile dumneavoastra de pe facebook , unde se pot vedea ca numarul de prieteni este acelasi si din ce in ce foarte mic.
PS : Caietul de sarcini pentru deszapezire a fost intocmit de Municipiul Tg-Jiu si sigur a fost semnat de dumneavoastra .
Anexam fotografii facute imediat dupa plecare primarului
Pentru ca ne aflam in perioada sarbatorilor , va dorim Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi .

PRESEDINTE S.L.S.C.U.P GORJ – POPESCU CONSTANTIN
SECRETAR GENERAL – OPRITA NICOLAE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here