,,Licuriciul” Condescu mai face o termocentrală de campanie pe Colegiul 1

1024

condescu manaDeputatul independent Dan Ilie Morega crede că pentru a da prosteală la Bucureşti dar şi gorjenilor, liderul de sindicat Marin Condescu, ajutat de Corneliu Vişoianu, va mai promite electoratului construirea unei noi termocentrale în Gorj. Asta, după modelul aplicat în 2008 când promitea o termocentrală la Sărdăneşti şi apoi una la Motru.

Morega spune însă că, de data aceasta, termocentrala fictivă a lui Condescu şi Vişoianu se va construi pe Colegiul 1 de deputaţi, iar sprijin în acest proiect important cei doi vor primi şi de la Claudiu Săftoiu, fostul şef al SIE.

În stilul caracteristic, ironic sau râzând, deputatul Morega a anunţat joi că, pentru campania de anul acesta, sindicalistul celor 30.000 de mineri inexistenţi, Marin Condescu, pe care l-a numit de altfel ,,licurici”, va veni cu o strategie de convingere a electoratului care priveşte realizarea unei noi termocentrale în Gorj. Asta de parcă celelalte două pe care le-a promis s-ar fi realizat vreodată. Morega chiar asta avertizează electoratul că ,,termocentrala” de 2012 se va construi pe acelaşi tipic, de data aceasta, pe Colegiul 1 de deputaţi, adică tocmai acolo unde el este parlamentar.

Ponta, rugat să stopeze jaful lui Condescu

Morega nu a criticat însă numai jongleriile lui Condescu, Vişoianu şi Săftoiu, care toţi trei râvnesc la Colegiul I, ci a menţionat că a vorbit personal cu premierul Victor Ponta pentru a stopa jafurile lui Condescu în Gorj. Morega a cerut corectitudine şi pentru deconcentrate şi promovarea aici a profesioniştilor.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here