Liberalul Dian Popescu şi-a făcut mea culpa

301

dian rugaCandidatul la şefia PNL Gorj, Dian Popescu, regretă că l-a numit pe colegul său Radu Angheloiu, marionetă. Acesta susţine că a greşit în declaraţia pe care a făcut-o, înainte de Delegaţia Permanentă a PNL, către mass-media, el vrând să sublinieze de fapt că PNL-ul nu are nevoie de un candidat de timp marionetă.

Dian Popescu şi-a stopat, până acum, pentru o scurtă perioadă, campania electorală din cauză că şi-a creştinat fiica, dar revine acum în forţă. Candidatul la şefia PNL îşi îndreaptă astfel tunurile spre Dan Ilie Morega şi Ion Navlea şi îşi cere scuze de la Radu Angheloiu, pentru o declaraţie eronată pe care a făcut-o pentru presă. “Într-adevăr eu am greşit când l-am făcut pe Angheloiu marionetă. Am vrut să spun de fapt că PNL-ul nu are nevoie de un candidat de tip marionetă, aşa cum este Radu Angheloiu, asta a fost greşeala pe care am făcut-o. În ce îl priveşte pe Navlea acesta este un candidat aruncat în faţă de Morega, pentru că Morega are interesul, şi într-adevăr îi este frică de mine, ca acest partid să obţină foarte mici rezultate în alegerile următoare. Asta pentru ca după aceia să vină cei de la PNL, de la centru, să spună, ce bun a fost Morega şi că de când a plecat acesta partidul ar fi scăzut în alegeri”, a declarat Dian Popescu.

Independent în PNL

Dian Popescu a menţionat, de asemenea, că este un independent în PNL şi că are astfel un atuu faţă de ceilalţi doi contracandidaţi nevând nicio legătură cu administraţia locală sau judeţeană.

“Am o susţinere destul de mare, mai ales că eu nu vin în spate cu o povară. Nu sunt omul care pot fi negociat. Eu am o independenţă din punct de vedere politic, am o independenţă şi financiară, nu sunt angajat ca funcţionar la stat, nu depind de partidul de guvernământ ori de partidul care conduce Consiliul Judeţean”, a menţionat Dian Popescu.

Omul de afaceri din Ţicleni susţine că nu are până acum probleme în campanie el fiind susţinut de mai mulţi primari liberali, viceprimari şi preşedinţi de organizaţii.

Pe parcursul campaniei, Dian Popescu nu s-a întâlnit cu contracandidaţii săi în teren.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here