Liberalii Păsărin, Moşoiu, Bîldea şi pedeliştii Troacă şi Bârcă, la mitingul PSD

411

Acţiunea electorală a PSD, de sâmbătă de la Rovinari, a funcţionat ca un magnet pentru patru primari din Opoziţia de la Gorj. Primarii în cauză nu numai că nu au luat în calcul că au adeziuni la alte partide, ci chiar au urcat pe scenă alături de candidaţii PSD la europarlemantare, de primarii partidului, de miniştrii, dar şi de premierul Victor Ponta, aclamându-l pe candidatul Mihnea Costoiu şi proiectele social-democrate.

pasarin mitingPrimarul liberal de la Bâlteni, Gheorghe Păsărin, a absentat de la Liga Aleşilor Locali ai PNL de la Braşov, dar a răspuns prezent acţiunii de amploare a PSD de la Rovinari. Edilul Păsărin şi-a arătat, fără reţinere, apropierea de PSD şi ruperea de PNL, partidul sub sigla căruia a fost ales în 2012. Păsărin a arătat astfel că-l susţine la alegerile parţiale pe candidatul PSD, Mihnea Costoiu, şi nu pe candidatul PNL, Mihai Mazilu. Alături de Păsărin, la mitingul electoral al PSD a fost prezent şi edilul de Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, dar şi Remulus Bîldea, edilul PNL de la Teleşti.
primarul troaca psdNu numai primarii liberali au convingeri social-democrate, şi primarii PDL de la Padeş şi Turburea au arătat sâmbătă că sunt de partea PSD. Ion Bârcă, edilul PDL de Turburea, a venit la mitingul PSD însoţit de numeroşi susţinători din localitate, iar Mihăiţă Troacă, primarul de Padeş, a urcat chir pe scenă pentru a-şi demonstra apropierea de PSD. Remintim că Troacă a mai participat la o acţiune similară, la Bucureşti, pentru Victor Ponta, ca la întoarcere să revină la PDL, partid care l-a pus în fruntea Ligii Aleşilor Locali.

Pungan la mitingBeneficiarii de la 416, căraţi de Pungan la miting
Primarul UNPR de la Bălăneşti, Ovidiu Pungan, a fost şi el la acţiunea PSD. Deşi participă activ la acţiunile PNL, Pungan, obligat de noua alianţă PSD-UNPR-PC a răspuns prezent la Rovinari, aducând la miting cu microbuzele şi beneficiarii Legii 416 din localitate. Întrebat dacă este cu PNL-ul, primarul a râs, dar nu a negat că participă la şedinţele liberalilor, Dian Popescu numindu-l pe primar chiar responsabil al organizaţiei la alegerile europarlamentare din zonă.
Anamaria Stoica

bildea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here