Liberalii din Delegaţia Permanentă fac aport la Dian pentru Giorgi

241

Şeful PNL Gorj, Dian Popescu, şi-a savurat public victoria împotriva lui Gabriel Giorgi, consilierul liberal de la Târgu-Jiu, cu câteva ore înainte de şedinţa în care trebuia decisă soarta politică a consilierului municipal.

Cum joi urma să fie întrunită Delegaţia Permanentă a PNL Gorj, pe ordinea de zi fiind excluderea lui Giorgi, Dian a anunţat deja, cu câteva ore înainte, deznodământul întâlnirii. “Giorgi este purtătorul de cuvânt al PSD mai nou, vine şi îşi ia temele de la Consiliul Judeţean şi în baza ordinii de zi şi le pune în aplicare”, a declarat, înainte de şedinţă, Dian Popescu. Este de notorietate deja că Dian Popescu alături de liderii organizaţiei liberale încearcă din vara anului trecut să-l determine pe Gabriel Giorgi, directorul Minprest Rovinari, să părăsească postul de consilier municipal. Cum acesta a tot refuzat, Dian i-a promis, public, că-l va lăsa fără partid. A mai durat însă mai mult de o jumătate de an până când Dian a reuşit să-şi ducă planul la bun sfărşit. A profitat însă de supărarea unora dintre aleşii locali, cărora Giorgi le-a refuzat intervenţiile pentru angajări la unitatea aflată în subordinea CEO, dar şi a altora care încercau să intre în Consiliul Municipal. Dian nu numai că nu-l mai vedea joi pe Giorgi consilier, ci nu-l mai vedea nici bun profesionist, prognozând că la scurt timp după excluderea din partid acesta va fi dat afară şi de la Minprest.
giorgiDian îi susţine în schimb în funcţii pe Mădălina Ciolocoi şi Virgil Drăguşin, ultimul fiind suspendat din PNL Gorj urmare a funcţiei de prefect, deşi este convins că ambii nu vor mai rămâne mult pe posturi. PNL Gorj are pe baza protocolului USL, acum rupt la nivel naţional, un vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi subprefectul de Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here