Liberal fără serviciu, pus viceprimar de oraș! PSD Cărbunești caută trădătorul, Cocheci tace chitic

424

Liberalul Mihai Cosmin Brujan, persoană care anul trecut a câștigat, stând acasă, 1200 de lei-venituri din chirii, a fost ales, ieri, viceprimar al orașului Târgu-Cărbunești. Localitate în care PSD a bătut PNL de i-a sărit capacele, ajunge însă, prin trădarea unui consilier social-democrat, să facă o majoritate în CL, și să pună o persoană, fără valoare, în fruntea orașului. Aroganța a fost maximă pentru pesedistul Ion Cocheci care a votat senin cu PNL, împotriva propunerii PSD, când în sala de ședințe se afla și noul președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

cocheci tradatorAmbiția lui Constantin Cocheci, care se dorea viceprimar de Cărbunești, l-a determinat pe acesta să voteze propunerea PNL pentru postul de viceprimar al localității, supărat că noul primar nu l-a vrut pe el pe această funcție. O spune chiar Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj care, ieri, a declarat că PSD va lua măsuri cu trădătorul, acestuia urmând să i se retragă sprijinul politic, dar și că va negocia o majoritate cu UNPR.
d1 d2PSD are 7 mandate în CL Cărbunești, primarul Dănuț Birău bătând palma pentru o majoritate simplă cu PND, care are un mandat. În timpul ședinței, propunerea de viceprimar a PSD, Aura Novac nu a trecut, PSD și PNL obținând doar 7 voturi, Cocheci jucând în tabăra PNL. În câteva zile, probelma Cocheci va fi pusă pe tapet, acestuia urmând să i se retragă sprijinul politic. În locul acestuia va intra consilier Daniel Popescu, de la Aparegio Cărbunești. În ce privește majoritatea, PSD va negocia cu UNPR, și posibil va oferi acestui partid funcția de viceprimar.
Mandatul lui Brujan, zice-se samsar de mașini în timpul liber, va fi scurt astfel îm fruntea Primăriei Cărbunești.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here