La simulacrul de şedinţă portocalie – Pedeliştii lui Filip, ţinuţi pe la uşi de oamenii lui Manţog

333

Scandal în toată regula, între pedelişti, vineri la orele 16.30 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Şi asta deoarece şedinţa la care şi-a făcut apariţia doar prim-vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, şi nu Sulfina Barbu cum era normal, a fost făcută doar pentru susţinerea demisionarului Cosmin Popescu şi nu pentru ca pedeliştii, şefi de organizaţii, să îşi spună punctul de vedere în legătură cu candidatul pe care îl vroiau, în interimat, la şefia PD-L Gorj.

Oamenii aduşi astfel la întrunirea făcută în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, de primarul Rovinariului, Dorin Filip, au fost lăsaţi pe la uşi la ordinul lui Ionel Manţog, acesta din urmă fiindu-i teamă că susţinătorii ce ar fi intrat la şedinţă ar fi ridicat cota lui Ion Ruşeţ şi nu pe cea a lui Cosmin Popescu.

Manţog a făcut de altfel tot posibilul pentru a opri la cuvânt pe cei care ar fi avut ,,un dinte” împotriva lui Cosmin Popescu, permiţând doar cu rezerve discursul lui Ion Ruşeţ. Manţog, potrivit celor aflaţi în sală, ,,a pozat” numai alături de Videanu, pentru a arăta susţinerea de care se bucură din partea şefului de partid, şi pentru a-i convinge pe unii pedelişti, colegi din filială, că susţinerea sa la ministrul Economiei este deplină.

Cosmin Popescu, menţinut forţat

Deşi nu s-a supus la vot pe cine vrea membrii Colegiului Director preşedinte interimar al PD-L Gorj, Videanu a avut grijă să menţioneze în finalul şedinţei că deocamdată rămâne Cosmin Popescu în aceiaşi poziţie, membrii la simulacrul de şedinţă votând doar pentru ca alegerile în PD-L Gorj să aibă loc mai devreme decât anul viitor.

Astăzi Biroul Permanent al PD-L Gorj se va întruni iar în capitală, şi se speră ca problemele de la PD-L Gorj să fie puse din nou pe tapet mai ales că Sulfina Barbu încurajează schimbarea în organizaţia din judeţul nostru. Şedinţa care a durat extrem de puţin mai mult i-a înfuriat pe unii pedelişti prezenţi la şedinţă, în timp ce la susţinătorii lui Manţog le-a adus zâmbetul pe buze, convinşi fiind că ilegalităţile din partid nu pot fi stopate de nimeni.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here