L-ați văzut?

860

IPJ Gorj: La data de 21 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Cruşeţ au fost sesizați de către un bărbat de 52 ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, cu privire la faptul că fratele său, Encuţ Nelu de 50, din comuna Cruşeţ, în urmă cu circa 2 ani de zile a plecat voluntar de la locuinţa sa din comuna Cruşeţ şi nu a mai revenit.

Din primele verificări a rezultat faptul că în urmă cu circa 2 ani de zile, bărbatul a plecat voluntar de la locuinţă, acesta obişnuind să lucreze ca cioban pe raza județelor Dolj și Caraș Severin.

Bărbatul obişnuia să plece frecvent de la domiciliu fără să anunţe membrii familiei, acesta locuind pe la diferiţi cetăţeni prin comună, iar în anul 2017 a fost pus în urmărire, fiind identificat ulterior pe raza municipiului Reșița, județul Caraș Severin.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70-1,75 m, 65-70 kg, ochii căprui, păr negru drept, tuns scurt, faţă ovală, cu mustaţă.

În cursul zilei de ieri bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național, iar persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea acestuia sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here