Junioarele 2 conduc Seria F

490

Echipa de Junioare 2 de la CSM Târgu Jiu a ajuns la al treilea meci consecutiv câștigat. Weekendul a adus un nou succes pentru elevele lui Andrei Enache, care s-au impus, în deplasare, pe terenul echipei LPS Slatina, scor 23-27. Ancuţa Minodora (8 goluri) Cristina Chirea (7 reuşite) şi Raluca Chiriac (6 goluri) au fost principalele marcatoare ale vizitatoarelor. În ciuda succesului care le plasează pe gorjence pe prima poziție a clasamentului, antrenorul Andrei Enache rămâne realist și spune că fetele mai au de lucrat. ,,A fost un meci pe care l-am început foarte bine şi ne-am distanţat la 10 goluri, dar pe parcurs, pe fondul relaxării noastre, Slatina a reuşit să se apropie. Am reuşit să gestionăm bine momentele importante şi nu am avut emoţii în ceea ce priveşte rezultatul final. Suntem cu toţii bucuroşi pentru victorie şi rămânem modeşti, pentru că ştim că pentru a progresa mai avem foarte mult de muncă”, a declarat antrenorul pentru csmtargujiu.ro.
CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac 6g, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Ancuţa Minodora 8g, Alesia Cismaşu 3g, Cristina Chirea 7g, Alina Burlan, Alexandra Vieru 1g, Alexandra Popescu, Diana Rogoveanu 2g, Elena Buşe. Antrenor: Andrei Enache.
În runda următoare, handbalistele gorjence dau piept, pe teren propriu, cu HCM Craiova. Partida se dispută sâmbătă, 8 octombrie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here