Jumătate din noile becuri pe led, achiziționate de Primăria Vladimir de la o firmă din Bustuchin, s-au ars!

1146

Localnicii din Vladimir se plâng că iluminatul stradal din comună este deficitar, asta după ce jumătate din noile corpuri de ilumnat pe led, amplasate pe stâlpii de curent din comună, s-au ars. Problema este că, deși oamenii au sesizat de nenumărate ori autoritățile locale de acest aspect, nimeni nu le-a înlocuit lămpile arse de la poartă. Corpurile de iluminat au fost achiziționate, prin încredințare directă, de la firma cântărețului de muzică populară, Nicu Fîciu, de la Bustuchin.

Autoritățile din Vladimir preferă bezna în timpul campaniei electorale altfel nu se explică de ce doleanțele cetățenilor legate de iluminatul stradal deficitar nu sunt deloc rezolvate. Cetățenii spun că nu ar fi fost dificil ca firma care a adus noile corpuri de ilumnat în comuna cu primar PNL să se prezinte în locurile unde acestea s-au ars și să le înlocuiască cu altele noi. Asta, evident, pe cheltuiala primăriei, adică din bani publici.
Cum acest lucru nu se întâmplă, oamenii au sesizat deficiența la Gorjeanul arătându-le obrazul celor vinovați.Reamintim că, primarul de Vladimir, Ion Ianăși, a făcut un adevărat spectacol din așa-zisa sustragere a corpurilor vechi de iluminat din comună de către patru subalterni pe care nu îi agreează, dorind să se victimizeze în fața cetățenilor care știu că edilul este inculpat într-un dosar penal. Următorul termen în procesul edilului inculpat va avea loc pe 15 septembrie, cu 13 zile înainte de alegerile locale, unde acesta candidează iar la fotoliul de primar. Pe lista de consilieri a primarului PNL se află și fostul contabil al primăriei, Pasăre Vasile, și el inculpat în același dosar penal.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here