Joc economicos, rezultat pe măsură! Pandurii – Poli Iaşi: 0-0

358

Fotbal cu pipeta pe Stadionul Municipal din Severin, unde gorjenii au remizat încă o dată cu echipa lui Eugen Neagoe. De data aceasta, confruntarea din play-out s-a încheiat fără goluri, în ciuda faptului că ambele echipe au ratat oportunităţi bune de a înscrie. Dacă în prima parte fazele de poartă au lipsit, în repriza secundă Pandurii a avut şi perioade în care şi-a pus sub presiune adversarul. Cea mai mare ocazie de gol a venit după o lovitură liberă a lui Surugiu (`80), iar Ene şi-a bătut joc de o altă fază fixă de la marginea careului, în ultimele secvenţe ale partidei. De partea cealaltă, Ştefănescu a irosit o oportunitate “de aur”, când din 8 metri l-a luat la ţintă pe Stanca (86`).

Punct “de moral” pentru gorjeni
Deşi rezultatele din această rundă au coborât Pandurii pe loc retrogradabil, antrenorul şi jucătorii formaţiei noastre s-au declarat mulţumiţi cu rezultatul nul. Flavius Stoican, tehnicianul gorjenilor, a declarat că punctele au fost împărţite pe merit. “Au fost momente în care puteam pleca cu toate cele 3 puncte, dar și ei au avut ocazii importante. E un punct muncit, meritat, contra unei formații care va avea un cuvânt greu de spus în acest play-out. Prunea ne spunea că o să vină <uraganul> peste noi. Cred că nu a fost nici măcar un <vântuleţ>. Este un rezultat echitabil. Vreau să îi felicit pe aceşti jucători pentru că încearcă, muncesc, şi îşi dau şi ultima suflare pentru a scoate punct sau puncte. Ne vom bate până la ultimul meci. În acest play-out am întâlnit două echipe mult mai bine cotate, FC Voluntari și Poli Iași. Când vom juca cu cei de la Chiajna, ASA, Timișoara vom vedea unde suntem”, a spus antrenorul. “E un punct important pentru noi, un punct care ne dă moral pe viitor. Sper să ne îndeplinim obiectivul și să ne salvăm de la retrogradare. Am prestat un joc mai bun, un joc mai consistent, cred că am avut ocaziile mai importante, dar, din păcate, nu am reuşit să înscriem. Nu mă interesează ce au făcut adversarii noştri, mai este mult de jucat până la final şi este important să ne câştigăm meciurile directe cu ei, iar la final să fim peste ei”, a declarat mijlocaşul Pandurilor, Olivian Surugiu. “Noi jucăm fiecare meci la victorie, sperăm să câştigăm în următoarele partide şi să ieşim din acea zonă, pentru că nu este locul nostru acolo. Fiecare rezultat ne dă încredere, fiecare punct pe care îl mai punem în clasament. Sperăm să avem mai mult noroc pe viitor”, a spus şi “pandurul” Ionuţ Cioinac.17439561_10154967463251397_236018925_n

Ieşenii, nemulţumiţi
Finalul partidei de la Severin l-a găsit pe antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe, iritat de arbitrajul lui Alexandru Tudor, iar pe preşedintele moldovenilor, Florin Prunea, dezamăgit de prestaţia echipei. Frustrarea ieşenilor vine şi din faptul că nu i-au putut bate pe panduri în două rânduri, chiar dacă îi consideră net inferiori. “Am venit cu o dorinţă mare de a câştiga, din păcate, nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Am controlat în cea mai mare parte jocul, Pandurii nu şi-a creat ocazii, dar nici noi nu ne-am creat prea multe situaţii, chiar dacă am avut o posesie bună. Spre finalul jocului am avut o ocazie mare, dar, din păcate, Ştefănescu a ratat şi partida s-a terminat 0-0. Din punctul meu de vedere, cred că mai mult de 20 de minute nu s-a jucat, pentru că jocul a fost oprit la fiecare contact. I-am spus arbitrului lui Tudor că nu suntem la volei, am avut un dialog civilizat. Cei de la Pandurii şi-au văzut interesul, au stat pe jos”, a spus Neagoe. “O să am o discuţie cu antrenorul şi cu jucătorii, fiindcă nu poţi să te prezinţi în asemenea hal. Am avut o singură ocazie cu Pandurii, deşi veneam după 2 meciuri bune. La cum s-a jucat, nicio echipă nu merită să fie în Liga I. Pandurii nu poate să se salveze, dacă face doar egaluri”, a argumentat Florin Prunea.

Pandurii Tg-Jiu – CSM Poli Iaşi: 0-0
Stadion: “Municipal”, Drobeta-Turnu Severin.
Pandurii: Stanca – Samson, Ene, Fl. Ilie, Buşu, Cioinac, Zaina, Hlistei (Păcurar `66), Surugiu (Trifu`84), Firţulescu (Pârcălabu `74), Negruţ. Antrenor: Flavius Stoican.
Iaşi: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu – Răuţă, V. Gheorghe (Mitic `64) – Bole, An. Cristea (Ciucur `73), Ştefănescu (Panţîru `90+1) – Golubovic. Antrenor: Eugen Neagoe.
Arbitri: Alexandru Tudor, Valentin Avram, Iulian Radu (toţi din Bucureşti); rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara).
Observatori: Viorel Ilinca (Piteşti), Cristian Nica (Ploieşti).

Clasament- Play-out
1 Gaz Metan Mediaş 2 1 1 0 2-0 (2) 24 *
2 CSM Politehnica Iaşi 2 1 1 0 3-1 (2) 19 *
3 FC Botoşani 2 0 1 1 1-2 (-1) 17
4 FC Voluntari 2 0 1 1 1-2 (-1) 16
5 ACS Poli Timişoara 2 2 0 0 3-1 (2) 13
6 Concordia Chiajna 2 0 0 2 2-5 (-3) 13 *
7 Pandurii Tg-Jiu 2 0 2 0 1-1 (0) 12 *
8 ASA Tg. Mureş 2 1 0 1 2-3 (-1) 9
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here