Jandarmii se pregătesc de meci

329

jandarmiJandarmii târgujieni au intrat deja în priză la gândul apropierii meciului de fotbal de mâine. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii, Alin Ivan, au fost organizate mai multe şedinţe de instruire.

Deşi suporterii târgujieni sunt unii care nu fac probleme, după cum susţin reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, jandarmii tot se pregătesc pentru a ţine piept unor eventuali spectatori puşi pe scandal, de la competiţiile sportive. În cadrul turului din Campionatul Naţional de Fotbal din 2009 – 2010, forţele de ordine au participat la nouă meciuri de fotbal pe stadionul târgujian al echipei „Pandurii” precum şi la încă 44 de meciuri jucate pe terenurile din Motru, Mătăsari, Moi, Târgu-Cărbuneşti şi Târgu-Jiu.
Amenzi puţine
În sezoanele trecute, jandarmii nu au fost prea darnici cu amenzile. Aşa se face că, în campionatul din 2008-2009, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, iar în primul tur 2009-2010, şapte astfel de amenzi. La acestea se adaugă alte trei sancţiuni complementare care reprezintă, de fapt, interzicerea participării la competiţiile sportive, două dintre ele referindu-se la şase luni şi una pentru un an. Potrivit lui Florin Popescu, aceste sancţiuni nu au fost aplicate suporterilor din galeria târgujiană. Pentru meciul de duminică nu există, însă, temeri, susţinătorii echipei de fotbal „Astra Ploieşti” fiind unii la fel de liniştiţi ca cei din Târgu-Jiu.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here