ITM, în control la Primăria Stăneşti! – Angajaţii îşi primesc lefurile până pe 6 septembrie

440

Conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj s-a autosesizat în urma publicării în presa locală din Gorj a unor informaţii cu privire la neplata drepturilor salariale cuvenite salariaţilor funcţionari publici şi personal contractual de la Primăria comunei Stăneşti.
“În acest sens, la data de 21 august 2017, inspectorii de muncă au efectuat un control privind respectarea legislaţiei în vigoare în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă. În urma verificărilor, s-a dispus ca măsură în domeniul relaţiilor de muncă, să fie achitate drepturile salariale restante, pentru lunile iunie şi iulie 2017 până la data de 6 septembrie 2017, precum şi să respecte permanent termenul de plată lunar a drepturilor salariale.
Pentru deficienţele constatate în domeniul relaţiilor de muncă Primăria comunei Stăneşti a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă s-au dispus masuri cu privire la semnalizări prize 220 v, căi de acces, dispozitive stingerea incendiilor”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea ITM Gorj.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here